opereta.com

Egyedi Féktárcsa Gyártás – Féktárcsa Fékdob Gyártás - Budapest X. 10. Kerület Kőbánya

A fékrendszer átalakítása érintheti a fékcsöveket, a féknyergeket, féktárcsákat és a rögzítő elemeket is. A fékrendszer legegyszerűbb fejlesztési lehetősége, ha a féktárcsákat kimarjuk vagy kifúrjuk. Ezeket a hornyokat úgy alakítják ki, hogy a centrifugális erő hatására a szennyeződések kirepülnek a féktárcsa mélyedéseiből. A furatokat pedig úgy készítik el, hogy körbefordulásnál a furatok lefedjék a betét teljes súrlódó felületét, és így eltávolítsák a szennyeződéseket és a vizet. Kevésbé elterjedt a furatos kialakítás, mert a furatok feszültséggyűjtő helyeket képeznek a tárcsán és ezért repedések keletkezhetnek. A nagyobb teljesítményű féktárcsák használata mellett, határozottabb nyomáspont érhető el fémhálós fékcsövek alkalmazásával, mert a hagyományos fékcsövekhez képeset kevésbé tágulnak a fékezés során fellépő nagy nyomás (100-200 bar) hatására. Ezeknek a fékcsövek a belsejében teflon (PTFE) cső van, melynek kivallóak a hővel (260°C-ig) és a vegyi hatásokkal szembeni ellenállósága.

Technológia

Üdvözlünk a Hardline–X Racing honlapján! -Cégünk cnc technológiával gyárt egyedi, illetve kis sorozatú, precíziós forgácsolt alkatrészeket. Fő profilunk a krossz és endúró kiegészítők és tuning alkatrészek gyártása és tervezése. Alkatrészeink kiváló alapanyagokból kerülnek gyártásra, ezt az Amari-Hungária szolgáltatja. A cnc technológia és a 20 éves tapasztalat biztosítja a kiváló minőséget és precizitást. A termékeinket krossz és endúrókrossz versenyzők tesztelik illetve formálják végső alakjára. Termékeinket olyan élvonalbeli versenyzők használják mint például Németh Kornél, Szőke Márk, Zsigovits Norbert, Kovács Ádám, Firtosvári Gábor, Hostyánszki Tibi, Radek Bohuslav, Déczi Balázs, Nagy Péter, Ábrahám Márk és Holló Bence. Állandó kapcsolatban állunk a versenyzőkkel, így a termékeinket mindig az igényeiknek megfelelően fejlesztjük. Minden évben felülvizsgáljuk a termékeinket, hogyan lehetnénk még jobbak. 2021-től nálunk készül a Cross Country Adventures tally lábtartói amelyek már az egész világon kaphatóak, ill. az Olasz Rebel cég lábtartói is üzemünkben készülnek.

Katalógus találati lista féktárcsa fékdob gyártás Listázva: 1-2 Találat: 2 Cég: Cím: 1106 Budapest X. ker., Jászberényi út 55 Tel. : (1) 2212469, (1) 2731532 Tev. : fékcsövek, sport féktárcsák gyártása fúrása marása, felújítás, esztergálás, fékpofák, olajak, egyedi féktárcsák fékdobok, féktárcsa fékdob gyártás, szabályzás, féknyergek, kuplungok, főfékhengerek, fékbetétek, munkahengerek, autóalkatrészek Körzet: Budapest X. ker. 1106 Budapest X. ker., Jászberényi út 55. (1) 2212469 1078 Budapest VII. ker., Marek József utca 33. felújítás Budapest VII. ker. 1126 Budapest XII. ker., Ugocsa u. 6/B. Budapest XII. ker. 1038 Budapest III. ker., Óbor u. 17. esztergálás Budapest III. ker. 1089 Budapest VIII. ker., Baross U. 131 (1) 3037397 Budapest VIII. ker. 1091 Budapest IX. ker., Üllői út 55. (62) 540574 olajak Budapest IX. ker.

Debrecen

ker., Vezér U 101 (1) 4221686 Budapest XIV. 1108 Budapest X. ker., Harmat u. 162. II/16 1154 Budapest XV. ker., Szentmihályi út 68. (1) 3073537 Budapest XV. ker. Fejős éva pdf Szelidi tó időjárás baranyi-ferenc-nézni

Általunk gyártott fékrendszer alkatrészek

A külső rozsdamentes fémháló biztosítja a hosszú élettartamat a különböző környezeti hatásokkal szemben és korlátozza a deformációt akár 760 bar esetén is. Az egyedi féknyereg, futómű és féktárcsa alkalmazásánál szükség lehet kétrészes féktárcsák készítésére a geometriai kényszerek miatt. Ilyen esetekben érdemes a középső részt alumíniumból készíteni, mert így csökkenthető a futómű rugózatlan tömege. Kétrészes féktárcsáknak két csoportja van, az egyik a fix, a másik az úszóközepes féktárcsa, melyet nagyobb átmérőknél alkalmaznak. Erre azért van szükség, mert a különböző hőtágulási tényező miatt túlzottan nagy deformációk lépnének fel. Féktárcsa – Fékdob gyártás – Budai Fékcenter Egyedi féktárcsa gyártás teljes film Egyedi puzzle Meddig fertőz a herpesz

  1. Egyedi féktárcsa gyártás debrecen
  2. Egyedi féktárcsa gyártás technológia
  3. Egyedi féktárcsa gyártás szlovákia
  4. Egyedi mezőgazdasági gépek gyártása - Üzleti.hu

Az emblémázás előtt ingyenes látványtervet készítünk. Csomagolás A pendrive-okat ingyenesen csomagoljuk, a formától függően nylon tasakba. Extra dobozokat a pendrive-okhoz a Csomagolás menüpontban talál. Extra szolgáltatás Pendrive megrendelés esetén ingyenesen készítjük el az Ön logóját tartalmazó 3D tervet. Garancia A garancia kiterjed a pendrive valós kapacitására, a hibátlan működésre és az emblémázásra is. Adatfeltöltés, programozás A pendrive-ok adatfeltöltéssel is rendelhetőek. Ez lehet letörölhető, vagy letörölhetetlen adat, de vállaljuk webkey, automatikus indítási funkció, vagy lezárás-adatvédelem telepítését is. Ezeket a telpítéseket a megrendelés nagyságától függően akár ingynesen végezzük, kérjük érdeklődjön kollégáinknál a részletekről. Szállítás A megrendelt pendrive-okat ingyenesen szállítjuk ki Magyarország területén bárhová. KÉPEK Telephely Webshop elerhetőség Rendeles, információ: +36 20 299 6159 Felni számítás A gépkocsik átalakítása az egyszerűbb optikai tuning elemek használatát, illetve a komolyabb műszaki tartalmú fejlesztés is magában foglalhatja.

Saturday, 29-Oct-22 19:06:03 UTC